Διεξαγωγή συμπληρωματικών διαδικασιών για εισαγωγή μαθητών/τριών στα Πειραματικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2023-24

Η Διεύθυνση του 5ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής προκηρύσσει τις παρακάτω θέσεις μαθητών:

Δ΄ τάξη: 4

Οι εν λόγω θέσεις θα πληρωθούν μετά από διαδικασία κλήρωσης. Η διεξαγωγή της κλήρωσης θα γίνει στο σχολείο την Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 13:00, από τριμελή επιτροπή, υπό την ευθύνη της Διεύθυνσης, παρουσία εκπροσώπων του Συλλόγου Διδασκόντων και των ενδιαφερόμενων γονέων.

Η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στην κλήρωση γίνεται μετά από αίτηση – υπεύθυνη δήλωση και των δύο (2) γονέων/κηδεμόνων του/της μαθητή/τριας. Υπόδειγμα της αίτησης επισυνάπτεται στην παρούσα ανάρτηση.

Η υποβολή των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους: 1. με προσωπική παρουσία των δύο (2) γονέων/κηδεμόνων στο σχολείο. Σε περίπτωση παρουσίας ενός μόνο γονέα/κηδεμόνα, η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από Υπεύθυνη Δήλωση του απόντος γονέα/κηδεμόνα από το περιεχόμενο της οποίας θα προκύπτει ότι συναινεί στην συμμετοχή του τέκνου του στη διαδικασία,

2. να αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο σχολείο (mail@5dim-komot.rod.sch.gr) με θέμα «Αίτηση για εισαγωγή στο 5ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής». Στην περίπτωση αυτή πρέπει να επισυναφθούν επιπλέον υπεύθυνες δηλώσεις και των δύο (2) γονέων/κηδεμόνων μέσω της διαδικασίας που προβλέπεται στην ιστοσελίδα gov.gr.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 έως και την Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 10:30.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου