Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Τμήματος Ένταξης σας προσκαλούν να γνωρίσετε το έργο τους

Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2014-2015, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Τμήματος Ένταξης εργάστηκαν ομαδικά και συνέγραψαν δύο εργασίες στις οποίες παρουσιάζουν τα σημαντικότερα θέματα με τα οποία ασχολήθηκαν καθ? όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Αρχικά, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία ή/και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες ερεύνησαν, μελέτησαν, συνεργάστηκαν και συνέταξαν ένα έντυπο με σκοπό να προβάλλουν όλες τις δυνατότητες, τις ανάγκες και τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Στη συνέχεια, στα πλαίσια του διαθεματικού προγράμματος «Ο εαυτός μου ένα παζλ συναισθημάτων», δημιούργησαν ένα συγκεντρωτικό έντυπο που περιέχει όλες τις γνώσεις που απέκτησαν, σχετικά με τα τέσσερα βασικά συναισθήματα με τα οποία γεννιόμαστε.

Τα παιδιά, λοιπόν, σας προσκαλούν να διαβάσετε τις εργασίες  τους και μέσα από αυτές να γνωρίσετε το μαγικό κόσμο της διαφορετικότητας, ν? αναλογιστείτε τη δική σας στάση απέναντι σ? αυτήν και ίσως, ν? αναθεωρήσετε τις σκέψεις σας γύρω από αυτήν, αλλά και να γνωρίσετε καλύτερα και να οργανώσετε τα συναισθήματα σας.

Η Εκπαιδευτικός του Τμήματος Ένταξης

Ελευθεριάδου Θεοδώρα

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab